UX designer in Rotterdam

Bij AllerMedia kun je gebruikmaken van UX-design op projectbasis. Ons team van experts staat tot je beschikking voor het verbeteren of ontwerpen van digitale producten.

Weet jij bijvoorbeeld hoe jouw website wordt gebruikt? Kunnen je bezoekers makkelijk navigeren of snel jouw product of dienst vinden? Een gebruiksvriendelijke website zorgt voor een tevreden bezoeker en een hogere conversie. Dit kun je bereiken door te optimaliseren met User Experience design.

Door het ontwerpen van prototypes en workflows kan je hier mee experimenteren. Het gaat natuurlijk niet alleen om het uiterlijk maar ook om welke informatie op welk moment getoond wordt.

Oplossingen voor het MKB
Wij maken UX-design graag toegankelijk voor MKB-bedrijven. Het truckje dat de ‘grote jongens’ uitvoeren is ook toepasbaar op jouw business.  Lees hieronder de werkzaamheden die wij kunnen verrichten om jouw online dienst of product een boost te geven.

De voordelen van een samenwerking met ons:

  • Klein team met korte lijntjes
  • Een aanspreekpunt voor al je communicatie
  • Aantoonbare ervaring
  • Neem contact op en krijgt onze showcase te zien van onze meest recente design

UX-design voor jouw onderneming

Wanneer moet je een UX-designer inschakelen?

Je haalt een aardig deel van je omzet binnen via onlinekanalen of je hebt een website waarbij bezoekers veel interactie hebben. Dan is het zeer aan te raden om eens kritisch te kijken naar de gebruikservaring. Omdat een verbetering op dat gebied voordelen met zich meebrengt voor de klant en het bedrijf. De consument kan bijvoorbeeld sneller een product of dienst vinden waardoor het bedrijf een hogere conversie per bezoeker krijgt. Door te investeren en te optimaliseren met UX-design behaal je op korte en lange termijn een beter resultaat.

Wat is het verschil tussen UI en UX-design?

Deze twee termen zul je vaker tegenkomen, ze zijn nauw met elkaar verbonden. Een UI designer zorgt voor een gebruiksvriendelijke User Interface terwijl je met UX-design nog even wat verder kijkt. Wie is de doelgroep, wat zijn de behoefte, wat is het doel van de website. Met UX richt je dus meer op het totale pakket en niet alleen op de visuele interface. Wij leveren beide diensten zowel UX als UI design.

Wat kost een UX-design?

De kosten van een UX-design zijn afhankelijk van het aantal pagina’s en het proces dat geoptimaliseerd moet worden. Voor het verbeteren van bijvoorbeeld een homepage design rekenen we 8 tot 12 uur aan werk. Hiervoor krijg je verschillende uitgewerkte voorstellen met onderbouwing.
Deze kan je doorlopen in een digitaal vormgegeven prototype.
Ons uurtarief bedraagt 75,00 euro excl. BTW per uur.

Kan ik ook bij jullie terecht voor webdevelopment?

Website laten maken in regio Rotterdam? Wij ontwikkelen websites met een doordachte structuur gericht op doelgroep en op resultaat. Met een team van experts bouwen wij aan jouw website, webshop of online applicatie.

Je kunt bij ons terecht voor:

Benieuwd naar onze werkzaamheden bekijk dan onze cases.

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!