Van Mourik Tuinmachinse

"Voor iedere klus de juiste machine"

Van Mourik Tuinmachines

Project informatie

Van Mourik Tuinmachines biedt een breed assortiment aan tuin- en parkmachines, het bedrijf heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren en repareren van tuinmachines voor zowel de zakelijke klant als particulier. De data in webshop wordt gevoed door brondata van de leveranciers. Met een maatwerk plug-in zorgen wij er voor dat de data bestanden samenwerken en dat er in de toekomst eenvoudig kan worden geupdate. De webshop draait op een WooCommerce systeem voorzien van een op maat gemaakt ontwerp.

Wat hebben wij gedaan

Design: Webdesign, logo redesign
Development: Webshop WooCommerce
Marketing: Google Ads / Whatsapp functionaliteit

Van Roekel Assurantiën

Tuinmachine specialist uit de Betuwe

Al meer dan 30 jaar leveren wij tuin- en parkmachines aan particulieren en professionals. Bij ons kunt u terecht voor tuinmachines en gereedschappen voor onderhoud en aanleg van uw gazon of park. Wij leveren A-merken en bieden advies, onderhoud en reparatie op onze producten.

Onze toppers

Onze merken

Wordpress met Woocommerce

Wij bouwen webshops op basis van het WooCommerce systeem. Tot aan ongeveer 50.000 producten is dit een wenselijk systeem en in tegenstelling tot bijvoorbeeld Magento een veel goedkoper alternatief. Omdat wij zelf kundige programmeurs in huis hebben is er veel maatwerk mogelijk binnen het systeem.

Lees ook: Webshop laten maken

Van Mourik Tuinmachines

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!