VDK Spa's

"Creëer een welness in uw eigen tuin"

2dA Header

Project informatie

VDK Spa’s uit Zoelen bezorgd u een wellnes in eigen tuin. Het bedrijf levert spa’s van de merken Passion Spa en Wellis. Wij verzorgen al enige tijd de media uitingen van het bedrijf. Om hun bestaande klanten en potentiele klanten van betere service te kunnen voorzien hebben we een webshop ontwikkeld waar alle onderdelen en accessoires voor de spa’s te koop zijn. Met deze webshop bespaart VDK Spa’s een hoop tijd omdat de klant zelf eenvoudig de benodigde onderdelen en onderhoudsmiddelen kan bestellen.

De webshop biedt ook een mogelijkheid om Spa covers op maat te bestellen, via een handige module is het voor de klant mogelijk om zelf hun gewenste spa cover samen te stellen.

Wat hebben wij gedaan

Design: Webdesign, UI design, Custom product afbeeldingen, infographics
Development: Webshop, WooCommerce, Inrichten product data

Autobedrijf Willekes

De webshop voor jacuzzi onderdelen & accessoires

Onze webshop biedt een groot assortiment producten van Aquafinesse wateronderhoud tot op maat gemaakte spacovers en van heerlijke geurtjes tot circulatiepompen.

Neem gerust contact met ons op als je vragen of uitleg nodig hebt.

Spa covers op maat

WooCommerce toevoeging voor het beheren van maatwerk producten met diverse invul velden, opties en kleur mogelijkheden.

Wordpress met Woocommerce:

Wij bouwen webshops op basis van het WooCommerce systeem. Tot aan ongeveer 50.000 producten is dit een wenselijk systeem en in tegenstelling tot bijvoorbeeld Magento een veel goedkoper alternatief. Omdat wij zelf kundige programmeurs in huis hebben is er veel maatwerk mogelijk binnen het systeem.

Lees ook: Webshop laten maken

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!