Promotiemateriaal

Met een heldere uitstraling en goede communicatie zorg je ervoor dat je jouw doelgroep bereikt. Tegenwoordig gebeurt veel promotie online en via Social Media. Maar onderschat geprinte media niet! Met een brochure, catalogus, flyer of magazine maak je jouw product tastbaar. Je hebt iets om mee te geven en als je zorgt voor een product van goede kwaliteit dan blijft het bewaard door je toekomstige prospect!

De soorten die wij aanbieden
Posters
Magazines
Kranten
Folders
Flyers

Materiaalkeuze in drukwerk
Er zijn veel verschillende soorten materialen, maar je moet wel de taal van ‘print’ spreken om te begrijpen wat je nodig hebt. Onze printnerds adviseren jou graag over de mogelijkheden in papiersoort en afwerking. Het maken van een proefdruk is mogelijk, zo weet jij wat je in huis haalt!

Grafisch ontwerp
Onze design-afdeling heeft meer dan 10 jaar ervaring in het opmaken van flyers, folders, brochures, catalogussen en magazines. Ben je opzoek naar een totaalpakket dan ben je bij AllerMedia aan het juiste adres. Vraag daarom een offerte aan inclusief ontwerpservice. Samen gaan we voor het beste resultaat.

Staffelkorting
Omdat wij graag investeren in een langdurige samenwerking, komen wij onze klanten tegemoet met een staffelkorting. Heb jij promotiemateriaal in een grote oplage nodig? Dan gaat de stukprijs per product aanzienlijk omlaag. Het loont dus altijd om een offerte aan te vragen bij AllerMedia.

Assortiment

Staat jouw product er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Posters

Posters

Al vanaf €35

Magazines

Magazines

Al vanaf €100

Kranten

Kranten

Al vanaf €750

Folders

Folders

Al vanaf €145

Flyers

Flyers

Al vanaf €95

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!