Reclameborden

Met een bedrukt reclamebord van AllerMedia kies je voor kwaliteit en een groot bereik. Onze reclameborden zijn beschikbaar in diverse plaatmaterialen en zijn geschikt voor binnen- of buitengebruik.

Wat maakt een goed reclamebord?
De materiaal keuze hangt samen met de toepassing van het bord. Komt het reclamebord buiten te hangen, of is het bedoelt voor binnen? Wij adviseren jou graag in deze keuze. Daarnaast is een goed ontwerp natuurlijk het halve werk. Bedenk goed welke informatie het belangrijkst is op jouw reclamebord, en denk ook na of het vanaf een afstand ook nog goed leesbaar is. De kunst is om jouw boodschap helder over te brengen. Lever je zelf een ontwerp aan? Zorg dan dat het voldoet aan onze aanleerspecificaties. Is ontwerp niet jouw ding? Ga dan voor onze ontwerpservice!

Onze borden:
Reclameborden voor binnen
Reclame borden voor buiten
Gevelborden
Aluminiumborden
Forex borden
Trespa borden
Stoepborden

Soorten bedrukking reclameborden
De bedrukking van de reclame borden wordt gedaan met diverse printtechnieken, dit kan met een directe print op de plaat, een UV print of een print op latex. Onze print nerds zullen je uiteraard adviseren in de juiste materiaalkeuze voor jouw reclamebord. De borden kunnen enkelzijdig en dubbelzijdig worden bedrukt.

Afwerking

Sommige platen kunnen worden afgewerkt met een extra glanzende of matte lamineer laag. Dit vergroot ook de levensduur van het reclamebord. Voor sommige materialen bieden wij ook de mogelijkheid om het bord in contour te snijden. Hierdoor kan je dus een unieke vorm geven aan het bedrukte plaatmateriaal.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!