Vlaggen

Opvallende reclame maken hoeft niet kostbaar te zijn, met onze bedrukte vlaggen heb je een promotiemiddel voor de lange termijn. Al onze vlaggen worden geproduceerd in Nederland en zijn gemaakt van longlife vlagmateriaal. Hierdoor ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct. Reclame vlaggen kan je gebruiken voor het aankleden van een evenement, of als herkenningspunt voor je bedrijf of showroom. Daarnaast zijn onze beachflags een populaire keuze voor de Retail en – Foodsector.

De soorten vlaggen die wij aanbieden zijn
Baniervlaggen
Mastvlaggen
Gevelvlaggen
Beachflags
Kioskvlag
Vlaggen op eigen formaat

Materiaal vlaggen
Al onze vlaggen worden fullcolor bedrukt op longlife vlagmateriaal, dit vlaggendoek is gemaakt van extra stevig polyester met een grove structuur. Het materiaal is heel licht geperforeerd en rafelt nauwelijks. Daardoor blijft de vlag goed tot wel windkracht zes!
De bedrukking van de vlag gebeurt enkelzijdig, door de doordruk van wel 95% zijn de prints aan beide kanten goed zichtbaar. Het materiaal heeft een EN 13501- Klasse B brandcertificering. Dat houdt in dat de vlaggen ook geschikt zijn voor binnen gebruik.

Vlaggen laten bedrukken met logo
Ons team van ontwerpers staat voor je klaar, vraag bij je offerte ‘ontwerpservice’ aan en wij helpen je verder. Meestal is het plaatsen van het logo een fluitje van een cent, mits het een EPS bestand logo is. Wij verzorgen dus ook de opmaak van je vlag, je bespaart dus ook kosten op het inhuren van een extern reclamebureau of dtp-studio.

Wat kost het om een vlag te laten bedrukken?
De kosten verschillen natuurlijk per type vlag, maar wij kunnen gerust zeggen dat je bij ons een hele goede prijs/kwaliteitsverhouding hebt. De vlaggen zijn al beschikbaar vanaf 24,00 euro per stuk!

Staffelkorting

Omdat wij graag investeren in een langdurige samenwerking, komen wij onze klanten tegemoet met een staffelkorting. Heb jij meer dan 5 vlaggen nodig? Dan gaat de kostprijs per vlag omlaag. Het loont dus altijd om een offerte op te vragen.

Baniervlaggen

Baniervlaggen

Al vanaf €45

Mastvlag

Mastvlag

Al vanaf €24

Gevelvlaggen

Gevelvlaggen

Al vanaf €24

Beachflags

Beachflags

Al vanaf €45

Kioskvlag

Kioskvlag

Al vanaf €35

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!