Maatwerk website

Onze specialiteit: maatwerk websites! Een goede website beschikt over een gebruiksvriendelijk design, een doordachte website structuur en is qua techniek optimaal ingericht zowel aan de voorkant van de website als in de back-end en CMS.

Er is bij maatwerk veel mogelijk, denk aan het schrijven van koppelingen met boekhoudprogramma’s, geavanceerde zoekfuncties, de laatste marketing technieken. Alles wat ontworpen wordt kan ook gebouwd worden. Graag kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. Benieuwd naar onze werkwijze? Lees dan hier onder verder.

Onze werkwijze

Online strategie

Om de website een succes te maken is een online strategie vereist. Wat speelt er in de markt, wat zijn de zoekvolumes van jouw diensten, wat doen je concurrenten en hoe kunnen we er voor zorgen dat we met de juiste online tools jouw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Design en User interface

Wij ontwerpen je website in Adobe Xd dit is een krachtige tool waarmee we het design al ‘levend’ kunnen maken. Via een online interface kan je direct feedback geven op het ontwerp en kan de ontwerper de aanpassingen gelijk doorvoeren.

Start ontwikkeling beta website

Na het opzetten van het systeem en het schrijven van de code wordt de beta website opgeleverd. Deze is enkel voor ons en voor jou inzichtelijk. Op deze betaversie kan de werking getest worden en eventuele aanpassingen worden doorgevoerd. Bij oplevering van de beta website krijgt u ook toegang tot het beheersysteem om de content te vullen. Dit kan in overleg ook door ons gedaan worden tegen een zeer gunstig tarief. Zie ook content vullen.

 

Livegang website

Alle puntjes staan op de i,  en het is tijd om de website live te zetten. Als de website dient ter vervangen van een bestaande zorgen wij er voor dat uw ranking in Google behouden blijft. We maken een overzicht met alle bestaande links en nieuwe links en verzorgen de re-directs. Het zou natuurlijk zonde zijn als je live gaat met een nieuwe site en je Google status verloren gaat.

 

Marketing, support en onderhoud

De site staat, nu begint het echte werk: Marketing! De truck is natuurlijk om de juiste persoon op jouw website te krijgen. Wij kunnen allerlei soorten marketing tools in de website integreren. Denk aan Google tag manger, tracking coockies, affiliate marketing enzovoorts.

Je kunt er bij ons vanuit gaan dat je website gehost is op een snelle server, daarnaast kunnen wij de website ook onderhouden zodat je altijd up-to-date blijft.

 

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!