Over Allermedia

Over ons

AllerMedia is gespecialiseerd in het versterken van uw merk, online en offline. AllerMedia denkt strategisch met u mee en zorgt ervoor dat nieuwe klanten de juiste indruk van uw bedrijf krijgen.

Voor uw bedrijf is een professionele en betrouwbare indruk op uw klanten van groot belang. Uw klanten krijgen meestal een eerste indruk door het logo dat u voor uw bedrijf hebt gekozen. Het wekt vertrouwen wanneer dit logo en uw dienstverlening dezelfde uitstraling hebben.

Het spreekt echter vanzelf dat dit niet voldoende is. Uw klanten kijken verder dan uw logo, visitekaartje of informatiebrochure. Zij zullen zich vooral online oriënteren, op hun smartphone of tablet, om inzicht te krijgen in de onderneming waarmee zij zaken gaan doen. Lukt dit niet, dan is dat natuurlijk een gemiste kans.

Online communicatie

Wij creëren merkbelevingen die waarde toevoegen aan de uitstraling van jouw bedrijf. Met ons team van creatieven, techneuten en marketeers zorgen wij er voor dat er over jouw bedrijf gesproken wordt. De voordelen van een samenwerking met ons, is dat je een aanspreekpunt hebt voor al je communicatiedoeleinden voor zowel online als offline media.

Offline communicatie

AllerMedia werkt met professionele drukkerijen samen. Daardoor ben je verzekerd van de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt ervan uitgaan dat AllerMedia jouw reclamefolders, boekwerken, reclameborden, spandoeken, roll up-banners en vlaggen tegen een meer dan aantrekkelijke prijs kan leveren. Daarnaast hebben wij een netwerk van ervaren signmakers, die op locatie belettering van een bedrijfspand of wagenpark verzorgen. Schroom niet de prijzen die je nu betaalt, te vergelijken met de prijzen die AllerMedia rekent!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Benieuwd naar onze lopende projecten, de producten die wij leveren of heb je interesse in onze tips.

  • Blijf op de hoogte van onze afgeronde cases
  • Tips over vormgeving, drukwerk en marketing pas ze toe in jouw bedrijf!
  • Aankondigingen van nieuwe samenwerkingen
  • Lolhoek.. zo nu en dan een grapje moet kunnen toch!
  • Sponsoring en andere samenwerkingen

Nog niet overtuigd? Schrijf je gewoon in want uitschrijven kan altijd!

En nee.. we gaan je niet spammen. We versturen onze nieuwsbrief ongeveer één keer per maand.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!