Bedrijfsmagazine

Tegenwoordig wordt er veel online gedaan, maar sommige momenten moet je op papier vastleggen. Denk hierbij aan een bedrijfsjubileum, een nieuwe visie of een diepgaand interview met het nieuwe bestuur. Een succesvol magazine bestaat altijd uit de volgende onderdelen, interview met de betrokken personen binnen het bedrijf, professionele fotografie en een eigentijdse vormgeving.

Met een bedrijfsmagazine kan je ook een andere kant van jouw onderneming laten zien. Wie zijn de personen achter het bedrijf, wat drijft hun? Door bij een nieuwe relatie een eigen magazine achter te laten sta je een streepje voor op de concurrentie, je nieuwe klant is direct meer betrokken met jou en de personen binnen jouw bedrijf.

Bedrijfsmagazine laten maken

Er komt best wat bij kijken om dit voor elkaar te krijgen, wij plannen meestal een dag in voor de interviews en fotografie op locatie. Je kunt je voorstellen dat dit een ingewikkeld kan zijn, we kunnen het ook verdelen over twee ochtenden. Bedenk zelf goed welke onderwerpen je wil uitlichten: Je kan bruikbare tips geven,  succesverhalen delen, of een kijkje binnen jouw organisatie geven. Vervolgens wordt dit vormgegeven in een mooie style dat past bij het onderwerp en het bedrijf, hier krijg je twee ontwerpvoorstellen van, vervolgens gaan we er een uitwerken. Na de correcties zijn we klaar voor het drukwerk. Wij leveren een totaalconcept dus we kiezen samen met jou de materialen uit die het beste bij de uitstraling van je bedrijf passen.

 

Bedrijfsmagazine

  • Kennismaking
  • Interview
  • Fotografie
  • Vormgeving
  • Correctie rondes
  • Drukwerk

Ben jij opzoek naar een bedrijfsmagazine, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!