Van Roekel Assurantiën

"Verzekeringen & hypotheken, afgestemd op uw situatie"

Van Roekel Assurantiën

Project informatie

Van Roekel Assurantiën B.V. is sinds 1984 een professioneel en onafhankelijk intermediair, met alle disciplines op het gebied van verzekeringen en woninghypotheken.

Wij kregen de opdracht om een nieuwe website te ontwikkelen voor het bedrijf. We hebben daarbij gekeken naar de persoonlijke sfeer binnen het bedrijf en naar welke informatievoorziening de consument of zakelijke klant opzoek is. Dit vertaalde zich in een overzichtelijke en beknopte website waarbij men eenvoudig en gericht contact kan opnemen door slimme formulieren.

Wat hebben wij gedaan

Design: Webdesign, User interface
Development: Maatwerk wordpress website

Van Roekel Assurantiën

Onafhankelijk advies

Van Roekel assurantiën B.V. is sinds 1984 een onafhankelijk advieskantoor in financiële dienstverlening op het gebied van particuliere verzekeringen, zakelijke verzekeringen en hypotheken.

Verzekeringen en hypotheken zijn voor de meeste mensen geen alledaagse bezigheid. Wij helpen u graag hierbij. U mag van ons dan ook een onafhankelijk, betrouwbaar en deskundig advies verwachten. Onze medewerkers staan graag voor u klaar om een passend antwoord te geven op uw vraagstukken.

Particuliere verzekeringen

Alles voor uw persoonlijke situatie

Zakelijke verzekeringen

Alles voor uw bedrijf en medewerkers

Woninghypotheken

Wij kijken verder dan de bank!

Wij helpen u graag verder met

Woonverzekering

Hypotheken

Persoonlijke situatie

Vervoer en transport

Reisverzekering

Leven en gezondheid

Inventaris

Bedrijfsgebouw

Werknemers

Aanspakelijkheid

Ondernemers

Brandverzekering

Uw risico's in kaart brengen?

In uw leven doen zich vele veranderingen voor. U gaat studeren, op kamers wonen, trouwen, een huis kopen, een eigen zaak beginnen, u krijgt kinderen, promotie of ontslag. Iedere nieuwe situatie brengt nieuwe omstandigheden, uitdagingen en financiële risico`s met zich mee.

Van Roekel Assurantiën

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!