Webshop laten maken

Jouw bedrijf uitbreiden met een webshop, daar kunnen wij je uitstekend bij helpen. Zelf zijn wij ook eigenaar van een webshop, en hebben we diverse klanten geholpen door maatwerk webshop te ontwikkelen. Omdat wij zelf ook ondernemen in e-commerce kan je van ons een eerlijk advies verwachten wat betreft jouw product of idee. Daarnaast delen we graag onze ervaring en denken we met je mee.

Wij nodigen je graag uit voor een gesprek om samen naar de mogelijkheden te kijken voor jouw bedrijf.

Bestaand bedrijf uitbreiden met een webshop

Een webshop dient niet alleen voor online verkoop. Bedrijven die B2B of dure consumenten goederen verkopen ervaren een webshop meer als online catalogus. Dit kan je zien als een extra service naar jouw klanten toe. Hierdoor kan de klant zich goed oriënteren, en je versterkt gelijk je online vindbaarheid.

Als wij een webshop bouwen brengt dat een aantal functionaliteiten met zich mee, deze hebben we hier onder uitgelicht.

Webshop functionaliteiten

Design en User Interface

De gebruikers ervaring van een webshop moet optimaal zijn. De klant moet intuïtief door de shop kunnen klikken om zo snel mogelijk het juiste product te vinden. De techniek moet ten alle tijden goed zijn en de informatie voorziening moet afgestemd zijn op de doelgroep. Met een doordacht design sla je een hoop vliegen in één klap. Daarom het ontwerp proces van belang voor een goed werkende webshop!

WooCommerce

WooCommerce is een van de meeste gekozen webshop systemen voor WordPress. Het systeem bied standaard veel functionaliteiten zoals het beheren van voorraad, kortingen, productopties en nog veel meer!

Voordelen:

  • Gebruiksvriendelijk systeem
  • Schaalbaar vanaf 10 tot 10.000 producten
  • Veel functionaliteiten zijn standaard
  • Maatwerk binnen het systeem is mogelijk

Payment provider Mollie

AllerMedia is officieel partner van Mollie Payments. Mollie is een innovatieve Nederlandse betalingsprovider. Ze bedienen klanten als de ANWB, Ahold, Dyson en nog veel meer. Dankzij hun betaaloplossingen kan jij je shop eenvoudig uitbreiden. Aan Mollie zitten geen vaste kosten, je betaald alleen een betalingsfee over een verkocht product.

Populaire betalingsmogelijkheden:

  • Ideal
  • Paypal
  • Creditcard
  • Klarna achteraf betalen
  • Mistercash (België)
  • SoFort (Duitsland)

Bevestigingsmails

Natuurlijk wil jij je klant op de hoogte houden van zijn bestelling, dit gebeurt met bevestigingsmails. Geheel in de vormgeving van jou huisstijl informeer jij de klant over zijn bestellen. Heeft hij zijn bestelling ontvangen? Dan kan er achteraf automatisch een mail worden verzonden met een review request. Uiteraard bied de mail veel mogelijkheden in mailmarketing. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Online marketing

Nadat je webshop staat heb je natuurlijk de tools nodig om je bezoekers te monitoren. Om jouw doelgroep op de juiste kanalen aan te spreken, adviseren we om samen met ons een strategisch plan op te stellen. Het doel moet natuurlijk zijn, hoe krijg ik zoveel mogelijk geïnteresseerde bezoekers op mijn webshop!

Wat kost een webshop

Deze vraag hangt natuurlijk sterk af van de inhoud, en functionaliteiten die een webshop nodig heeft. Met onze werkwijze kun je er van uit gaan dat je kwaliteitsproduct krijgt waarmee je zeker 5 jaar vooruit kan! Samen met een team van specialisten kijken we naar de behoefte van jouw doelgroep en de middelen die je nodig hebt om er een online succes van te maken.

De kosten voor het ontwikkelen van een webshop variëren tussen de 4.500 en 15.000 euro
Afhankelijk van de wensen kan het ook goedkoper uitvallen, daarom nodigen we je graag uit om kennis te maken.

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!