WhatsApp button op je website

WhatsApp, wie gebruikt dat nou niet? Door een WhatsApp button op je website te plaatsen kan je heel laagdrempelig communiceren met jouw potentiele klanten. Je kan ze direct te woord staan en voorzien van informatie.

WhatsApp knop voor elk type website

Omdat wij zelf coderen kunnen wij de knop op elk type website plaatsen, je hoeft hier dus niet perse een WordPress website voor te hebben. Je moet wel de mogelijkheid hebben om custom code in te voegen.

Bekijk bijvoorbeeld de WhatsApp knop op onze website. Je kunt direct met ons appen. De desktop versie opent de web-WhatsApp omgeving, op je telefoon ga je gelijk naar je WhatsApp app en kun je direct chatten. Daarnaast is het mogelijk om een standaard tekst mee te geven in het bericht. Dit kan een welkom bericht zijn maar bijvoorbeeld ook een opsomming van de informatie die je nodig hebt voor een offerte aanvraag.

 

Voordelen WhatsApp knop

Naast je klanten te woord staan is de WhatsApp knop ook een zeer effectieve manier voor offerte aanvragen. Wij hebben dit voor diverse klanten ingebouwd en in combinatie met online marketing is dit een doeltreffend middel.

Stel jij levert je diensten op locatie, bijvoorbeeld het maken van een tuinmuur of het verwijderen van een boomstronk. Dankzij een foto van de klant weet jij direct waar het over gaat.

 

Kosten WhatsApp knop inbouwen

De WhatsApp knop bouwen wij in tegen eenmalige kosten van 75,00 euro exclusief btw. Om dit te doen hebben we de volgende gegevens van jou nodig:

  • Website gegevens: Welk systeem draait het op
  • Website login
  • Toegang tot webhosting

Wij nemen voor aanvang van de opdracht even telefonisch contact op, en zullen na voltooien van opdracht jouw login gegevens weer verwijderen.

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!