Website laten maken

Jouw online aanwezigheid zegt wat over jouw bedrijf. Het is tegenwoordig vrijwel de eerste indruk die men krijgt. De zoektocht naar een bedrijf begint vrijwel altijd online. Werkt de website niet lekker of sluit het niet aan bij de doelgroep dan is dat een gemiste kans en gaat je bezoeker door naar de volgende website. Een goede website draagt dus zeker bij aan het succes van jouw bedrijf!

AllerMedia ontwikkeld websites op basis van het WordPress systeem. Om je op weg te helpen hebben we hier onder een stappenplan opgesteld, zodat we samen kunnen bepalen wat voor eens soort website jij nodig hebt.

 

Alles wat je moet weten

Website gericht op jouw diensten

Met deze website laat je zien wie je bent, welke diensten je levert en dit ondersteun je met bijvoorbeeld een projecten pagina waar de bezoekers (lees potentiële klanten) jouw werk kunnen bekijken. Ze kunnen inzien waar jouw bedrijf is gevestigd, wie de persoon achter het bedrijf is en kunnen ze eenvoudig contact met je opnemen of een offerte aanvraag doen.

Website gericht op leads en conversie

Deze website heeft het doel om online een product, dienst, cursus of training aan te bieden of gegevens van geïnteresseerde te verzamelen. Dit brengt ook een andere denkwijze met zich mee. Hoe krijg ik geïnteresseerde bezoekers op mijn website (leads), en hoe krijg ik de bezoeker over gehaald mijn contactformulier in te vullen of mijn product af te nemen (conversies). Bij het maken van zo’n website gaat er meestal een strategisch marketingplan aan vooraf. Om inzicht te krijgen in zoekvolume, het gedrag van de doelgroep en waar die zich bevind.

Wie is jouw doelgroep?

Een belangrijke vraag die veel kan vertellen over de uiteindelijke uitstraling en functionaliteiten van jouw website. Een website voor een zakelijke dienstverlener heeft natuurlijk een andere uitstraling dan die van een hovenier. Daarnaast kan de informatievoorziening per doelgroep sterk verschillen. Daarom creëren wij een uitstraling die past bij jouw bedrijf en doelgroep.

Welke pagina's heb ik nodig

Uit hoeveel pagina’s moet mijn website bestaan en welke pagina’s heb ik dan allemaal nodig?
Je zult hier al een idee van hebben maar je wil natuurlijk ook dat jouw website goed gevonden wordt. Wij kijken samen met jou welke pagina’s werkelijk van nut zijn voor jouw bedrijf. Je zou jezelf de volgende vraag kunnen stellen: Waar op wil ik gevonden worden?

Wat voor een soort website heb ik nodig?

Na het lezen van de bovenstaande stappen heb je misschien een beter beeld van het type website dat jij nodig hebt. Graag nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken.

Wat kost een website?

Niet geheel onbelangrijk, wat zijn de kosten van een goede website? Je kan er bij ons vanuit gaan dat samen met een team van experts aan jouw website werken. De voordelen zijn:

  • Naadloze aansluiting bij jouw doelgroep
  • Doordacht webdesign met heldere user interface
  • Op maat gemaakt design, wij werken niet met tempates of thema’s
  • Technisch powerhouse, maatwerk is geen enkel probleem!
  • SEO vriendelijke website
  • Responsive website, werkt perfect op desktop, tablet en mobiel!
  • Wij bouwen website op basis van WordPress (het meest gebruikte online CMS)
  • Eenvoudig zelf te beheren

De kosten voor het ontwikkelen van een professionele website liggen tussen de 2.000 – 5.000 euro exclusief 21% BTW

Cases

Om onze expertise zo goed mogelijk te laten zien, hebben we diverse cases tentoongesteld!

Bekijk al onze cases

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!