Stickers

Stickers zijn een veel gebruikt promotiemiddel, je kunt ze overal op plakken en zijn zeer geschikt voor diverse doeleinden. Kies een materiaalsoort die bij jouw merk past en geef ze mee aan je klanten. Natuurlijk zijn er veel meer toepassingen dan alleen promotie? Wat dacht je van het opleuken van je verpakking of webshop verzending. Met een sticker kan je ook aantonen dat bepaalde spullen jouw eigendom zijn. Denk aan bouwplaatsen waar veel gereedschappen worden gebruikt. Dan is het handig om te zien wat van jou is!

De soorten die wij aanbieden
Stickers op rol
Stickers op eigen formaat
Stickers op DIN formaat
Magneet stickers
Plakletters

Materiaal stickers
De stickers zijn beschikbaar in diverse materiaalsoorten met ieder hun eigen afwerking en levensduur. Omdat wij graag kwaliteit bieden werken wij enkel met A-merk folies voor de print van de stickers: Avery, Orajet en 3M. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een glanzende of matte afwerking.

Voordelig contour snijden
Heb jij stickers nodig in een aparte vorm? Dankzij lasersnij techniek kunnen wij stickers in elk gewenste contour snijden. Hierdoor bespaar je dus op de aanschafkosten van een stansmes.

Stickers laten maken met logo
Wil je graag stickers hebben met jouw logo en bedrijfsgegevens maar heb je geen ontwerp?
Onze designers helpen je graag met een professioneel ontwerp. Vraag bij je offerte ontwerpservice aan, dan gaan wij samen voor het beste resultaat!

De kosten van stickers laten maken
Deze hangen sterk af van het formaat, oplage, materiaalkeuze en afwerking. Om je een indicatie te geven stickers van 12×6 cm a 100 stuks kosten zo’n 34,00 euro exclusief BTW. Om zeker van je prijs te zijn vraag bij ons een offerte aan.

Staffelkorting
Omdat wij graag investeren in een langdurige samenwerking, komen wij onze klanten tegemoet met een staffelkorting. Heb jij een divers aantal stickers nodig in grote oplage? Dan gaat de stukprijs per sticker omlaag. Het loont dus altijd om een offerte aan te vragen bij AllerMedia.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!