Spandoeken

Met bedrukte spandoeken van AllerMedia bereik jij binnen no-time jouw doelgroep. Al onze spandoeken worden in Nederland geproduceerd en wij kunnen ze naar wens afwerken. De doeken kunnen op eigen formaat worden geproduceerd of je kan gebruik maken van een van onze standaard formaten zoals de bouwdoeken. Indien gewenst kunnen wij ook alle benodigde accessoires leveren voor de bevestiging van je spandoek. Denk aan een frame, spanners of tiewraps.

De soorten spandoeken die wij aanbieden zijn
Hekwerk spandoeken
Dranghek spandoeken
Spandoeken op eigen formaat
Spandoeken voor Altrex steiger
Spandoekframes
Spandoekframes rond
Blind spandoekframe (frame niet zichtbaar)

Materiaal spandoek
Wij kunnen onze spandoeken in twee soorten materiaal leveren, dat is een PVC reclamedoek en een luchtdoorlatend Meshdoek. De keuze in het materiaal hangt sterk af van de toepassing van het doek. Wij helpen je graag bij het maken van de juiste materiaalkeuze. Dankzij het B1 brandcertificaat zijn onze doeken geschikt voor binnen en -buitengebruik.

Afwerking spandoek
De spandoeken kunnen wij op elk gewenste manier afwerken: schoonsnijden, contoursnijden, zoomen, tunnel of ringen op elk gewenste plaats.

Spandoek laten bedrukken met ontwerp
Mocht je nog geen ontwerp hebben voor jouw spandoek, onze designers helpen je graag met een professioneel ontwerp. Vraag bij je offerte ontwerpservice aan, dan gaan wij samen voor het beste resultaat!

Staffelkorting
Omdat wij graag investeren in een langdurige samenwerking, komen wij onze klanten tegemoet met een staffelkorting. Heb jij meerdere spandoeken nodig, met hetzelfde of verschillende ontwerpen? Dan gaat de stukprijs per spandoek omlaag. Het loont dus altijd om een offerte aan te vragen bij AllerMedia.

Onze hardlopers

Presenteer jouw bedrijf op een unieke manier, vraag naar de mogelijkheden

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!