Mondkapjes laten bedrukken?

Ben je op zoek naar mondkapjes die je wil voorzien van een unieke bedrukking? Bijvoorbeeld met het logo van je bedrijf, organisatie of school? Bij AllerMedia kun je mondkapjes laten bedrukken met een bedrukking naar keuze. 

We bieden verschillende opties aan. Of je nu een kleine of grote oplage nodig hebt, je ze al snel in huis wil hebben of de mondkapjes wil voorzien van een klein logo of grote print: bij AllerMedia heb je volop keuze uit ons assortiment mondkapjes.

Bij AllerMedia profiteer je van:

  • Een gratis ontwerpservice. We denken graag met je mee over het design voor jouw bedrukte mondkapje.
  • Staffelkorting. Hoe meer mondkapjes je bestelt, hoe hoger de korting.
  • Snelle levering (binnen 2-3 werkdagen).
  • De mogelijkheid om achteraf te betalen.

 

Mondkapjes met logo

In veel winkels en horecagelegenheden draagt het personeel tegenwoordig mondkapjes. Om eenheid uit te stralen, laten bedrijven mondkapjes met hun logo bedrukken. Ook maak je het zo voor je medewerkers laagdrempeliger om mondkapjes te dragen. Jij legt ze immers alvast voor hen klaar.

Bedrijven, middelbare scholen, hbo’s en universiteiten kiezen er nu ook vaak voor om een mondkapje in de kleur van de huisstijl en/of met het logo te laten bedrukken. Er zijn verschillende bedrukkingen mogelijk met het logo.

Wasbare mondkapjes met bedrukking
Alle mondkapjes zijn wasbaar. Afhankelijk van het type mondkapje dat jekiest, kun je deze meerdere keren wassen, zonder dat de bedrukking eraf gaat of het mondkapje haar vorm verliest. Het RIVM raadt aan om mondkapjes van textiel na gebruik op 60 graden te wassen op een volledig wasprogramma. Alle mondkapjes met bedrukking van AllerMedia zijn dan ook wasbaar op 60 graden. Het gebruik van wasverzachter wordt echter afgeraden.

Mondkapjes met bedrukking voor volwassenen

We kunnen verschillende typen mondkapjes bedrukken voor volwassenen. Heb je de mondkapjes snel nodig en wil je een kleine oplage bestellen? Dan kun je kiezen uit onderstaande mondkapjes. Deze worden binnen 2 tot 3 werkdagen bedrukt bij jou thuisbezorgd.

2-laags mondkapje van polyester katoen & katoen (v.a. 5 stuks)
Het 2-laags mondkapje met polyester katoen aan de buitenzijde en katoen aan de binnenzijde bestaat uit heerlijk ademende stoffen. Daardoor dragen de mondkapjes erg fijn.

Je kunt de mondkapjes zonder problemen wassen. Zelfs na 25 wasbeurten blijven de mondkapjes vormvast en blijft de bedrukking mooi. Deze mondkapjes kunnen we bedrukken aan de linker en rechterzijde van de stiknaad en zijn verkrijgbaar vanaf 5 stuks.

3-laags mondkapje van katoen (v.a. 50 stuks)
Het 3-laags mondkapje voor volwassenen heeft 3 lagen en een ademende katoenlaag aan de binnenzijde. Door de 3 lagen zijn deze mondkapjes van hoge kwaliteit en zijn ze zeker 50 keer wasbaar, zonder dat de mondkapjes hun vorm verliezen.

Deze mondkapjes zijn groot bedrukbaar over het hele mondkapje en zijn te bestellen vanaf 50 mondkapjes.

Grote oplage bedrukte mondkapjes bestellen?
Heb je een grotere oplage bedrukte mondkapjes voor volwassenen nodig? Dan kun je kiezen uit de volgende mondkapjes.

2-laags mondkapje van polyester (v.a. 100 stuks)
Het 2-laags mondkapje van polyester is gemaakt van een soepele stof die fijn is in gebruik. Dit mondkapje kan volledig bedrukt worden en is te bestellen vanaf 100 stuks.

2-laags mondkapje van katoen (v.a. 500 stuks)
Het 2-laags mondkapje met katoen aan de binnen- en buitenzijde bestaat uit een fijn, ademende stof. Het unieke aan dit mondkapje is dat ze dubbelzijdig bedrukbaar zijn.
Dit type heeft de
beste prijs-kwaliteitverhouding en is te bestellen vanaf 500 stuks.

 

Bedrukte mondkapjes voor kinderen

Ook voor kinderen kun je mondkapjes bij ons laten bedrukken met een bedrukking naar keuze. Mondkapjes voor kinderen hebben kleinere maten, waardoor ze beter aansluiten op het gezicht van een kind. Voor alle leeftijdscategorieën vind je bij ons mondkapjes voor kinderen. De mondkapjes zijn zo gemaakt dat ze comfortabel zijn om langere tijd te dragen, wat extra belangrijk is voor kinderen.

Alle bedrukte mondkapjes voor kinderen zijn leverbaar in 6-10 werkdagen.

1-laags mondkapje van polyester (v.a. 100 stuks)
Dit mondkapje is een echte budgettopper. Ze bestaan uit één laag polyester, waardoor ze niet snel te warm zitten. Deze mondkapjes zijn links en rechts van de stiknaad bedrukbaar. De mondkapjes zijn minimaal 25 keer uitwasbaar op 60 graden en te bestellen vanaf 100 stuks.

2-laags mondkapje voor kinderen van 6-9 jaar (v.a. 50 stuks)
Deze 2-laags mondkapjes met katoenen binnenlaag dragen erg comfortabel. Ze zijn geschikt voor kinderen van 6-9 jaar en kunnen bedrukt worden aan de linker- en rechterzijde van de stiknaad. Je kunt deze mondkapjes bestellen vanaf 50 stuks.

2-laags mondkapje voor kinderen van 10-15 jaar (v.a. 25 stuks)
Voor kinderen in de leeftijd van 10-15 jaar hebben we mondkapjes met twee lagen en een satijnen binnenzijde. Daardoor zijn de mondkapjes comfortabel én warm. De mondkapjes kunnen worden voorzien van een all over bedrukking op de voorkant en zijn te bestellen vanaf 25 stuks. 

Bestel je mondkapjes met bedrukking
Heb je hulp nodig met het kiezen van de juiste bedrukking voor het mondkapje? Maak dan gebruik van onze gratis ontwerpservice, onze designers helpen je graag om de mondkapjes van een mooie print en/ logo te voorzien die aansluit bij jouw wensen.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!