Kantoor drukwerk

Drukwerk voor alledaags gebruik, wij noemen het kantoor drukwerk. In deze categorie zit een aantal veel voorkomende producten die vaak gebruikt worden zoals: Doordruksets, notitieblokken, kalenders. Volledig op maat in jouw huisstijl bedrukt!

De soorten die wij aanbieden
Doordruksets
Werkorders
Kalenders
Bureau onderleggers
With Complimentcards
Notitieblokken

Maatwerk
Elk bedrijf is uniek, daarom helpen wij je graag met het maken van jouw ideale werkorder, doordrukset of notitieblok. Je kunt gebruik maken van een van onze templates of we leveren maatwerk. Het voordeel hiervan is dat je jouw drukwerk kunt afstemmen op de wensen van je personeel of klanten. Hierbij kun je denken aan werkorders met alle benodigde elementen voor jouw monteurs.

Staffelkorting
Omdat wij graag investeren in een langdurige samenwerking, komen wij onze klanten tegemoet met een staffelkorting. Heb jij kantoor drukwerk in een grote oplage nodig? Dan gaat de stukprijs per product aanzienlijk omlaag. Het loont dus altijd om een offerte aan te vragen bij AllerMedia.

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!