Stickers zonder stansmes kosten

Nieuws

Stickers worden al jaren gebruikt voor allerlei toepassingen, ze zijn er dan ook in verschillende vormen zoals vierkant, rechthoekig, rond of gesneden in een speciale vorm. Met een sticker kan je een extra boodschap overbrengen, of een product extra onder de aandacht brengen. De meest herkenbare stickers zijn misschien wel de prijsstickers die je in elke winkel terug vindt.

Tegenwoordig worden stickers ook veel gebruik bij de branding van een product. Bestel je een nieuwe telefoon dan heb je daar vast wel een sticker bij gehad van het desbetreffende merk. Wat je ook steeds meer ziet is dat winkels stickers gebruiken om hun plastic of karton product verpakking te voorzien van een logo. Deze kleine stickers zijn zeer effectief en geven de verpakking ook een extra luxe uitstraling.

Met een sticker creëer je dus extra waarde voor jouw product. Stel je bent een webshop eigenaar en je verstuurt een witte doos met daar in jouw product. Of je verstuurd een witte doos met op de zijkant een sticker van jouw logo. De klant hecht automatisch meer waarde aan het product als het voorzien is met jouw huisstijl.

Stickers Drukken

Stickers in vorm laten snijden
Vroeger was dit vrij kostbaar omdat hiervoor een stansmes voor moest worden aangemaakt. Bij het gebruik van onze PVC-vrije stickers is dat verleden tijd en kan de sticker worden gesneden door lasersnij techniek. Hiermee bespaar je dus op je stansmes kosten en kunnen we ook al produceren vanaf een kleine oplage.

Ideaal als je eens wilt experimenteren met stickers en wat het voor een effect kan hebben voor jouw bedrijf.  Wil je meer weten over de stickers die wij aanbieden?

Bekijk dan ook eens:

Veel sticker plezier! 

 

Hoe kunnen wij je helpen?

Heb je een vraag over onze diensten, producten of wil je een offerte aanvragen? Ons team van specialisten staat voor jou klaar!